COMMERCIAL CAMPAIGNS

ALLES STAAT OF VALT MET EEN GOED TEAM

DE MANIER WAAROP CONSUMENTEN SHOPPEN IS DE AFGELOPEN JAREN AL FLINK VERANDERD. DIT ZORGT ERVOOR DAT ER BELEVING GECREËERD MOET WORDEN, VOORAL OP HET GEBIED VAN OUT OF THE BOX CONTENT OP SOCIAL MEDIA. DAARNAAST VALT OF STAAT ALLES MET EEN GOED TEAM. ER IS DOOR DE JAREN HEEN EEN ENORM NETWERK OPGEBOUWD VAN BETROUWBARE EN PROFESSIONELE CONNECTIES. WIJ MATCHEN DE JUISTE FOTOGRAAF, EEN PASSEND MODEL, EEN STYLIST DIE HET MERK SNAPT, OM HET PERFECTE NEXT SHOT TE KUNNEN CREËREN.

JOSH V

Tijdens onze #letscreateportugal editie hebben wij de spring ’19 campagne beelden geschoten het prachtige merk Josh V. Locaties: Carvoeiro en de haven van Faro in Portugal. Josh V is een fashion & lifestyle label opgericht door Josh Veldhuizen.

FLORIS VAN BOMMEL

Wij mochten de zomercollectie ’20 voor Floris van Bommel – women vastleggen tijdens onze Ibiza editie in maart 2020. Een prachtig en kwalitatief schoenenmerk van Nederlandse bodem.

FITS FOR WORK

De nieuwe collecties van Fits for Work hebben we zowel in Portugal als in Marokko geshoot. De kleding is perfect als workwear: representatief en comfortabel.

BREATHTAKING PHOTOS

OUR WORK