MALLORCA

AMSTERDAM HERITAGE

Tijdens onze Spaanse editie hebben wij de voorjaar- en zomer ’20 campagne geschoten voor Amsterdam Heritage. Amsterdam Heritage is een merk gespecialiseerd in prachtige italiaans leren accesoires.

SELECTIE VAN BEELDEN

ZONNEBRILLEN.COM

Wij mochten de social media beelden voor de zonnebrillen zomercollectie ’20 voor Zonnebrillen.com verzorgen. Er werd een samenwerking gecreëerd tussen het merk en de juiste influencers die na de reis leuke shoutouts deden naar de socials van dit bedrijf met een verjongende en vernieuwende kijk op marketing. De planning was dat de beelden in het voorjaar gepost werden echter door Corona zijn deze uitgesteld naar hoogzomer 2020.

SELECTIE VAN BEELDEN

MAG Creative Footwear

Kennen jullie dit merk nog? Grote kans dat een van ons deze schoenen in zijn of haar jeugd (jaren ’90) heeft aan gehad. Des te leuker dat we voor MAG Creative Footwear aan de slag mochten! Wij creëerden de Women’s Summer ’20 campagne, commerciële beelden voor op de website, socials en promotiematerialen.

SELECTIE VAN BEELDEN

MATERS & CO.

Productfotografie behoort ook tot de mogelijkheden. Het team van Let’s Create maakte deze beelden voor Maters & Co. Een Engels familiebedrijf die de lekkerste honing produceert en verkoopt. Een prachtig en eerlijk product, als je deze honing eenmaal geproefd hebt wil je nooit meer anders!

SELECTIE VAN BEELDEN

BALMER Cosmetics

Voor de socials van Balmer Cosmetics werd er een samenwerking gecreeerd door middel van lifestyle foto’s te combineren met shoutouts van de geboekte modellen. Deze vegan lippenbalsem is stiekem een van onze favorieten geworden gezien het doet wat het beloofd: langdurige verzorging van de lippen #nospon.

SELECTIE VAN BEELDEN

ENDORPHINE – the label

There’s a new brand in town: Endorphine! Wij mochten de commerciële en social media beelden 2020 voor dit prachtige feminine merk maken. Hun motto “Dare to be feminine and create Endorphine” is letterlijk wat de kleding uitstraalt; prachtige kwalitatieve stoffen, vrouwelijke pasvorm en geschikt voor iedere vrouw.

SELECTIE VAN BEELDEN