SOCIAL MEDIA

BE UNIQUE

DE MANIER WAAROP CONSUMENTEN SHOPPEN IS DE AFGELOPEN JAREN AL FLINK VERANDERD. DIT ZORGT ERVOOR DAT ER BELEVING GECREËERD MOET WORDEN, VOORAL OP HET GEBIED VAN OUT OF THE BOX CONTENT OP SOCIAL MEDIA. HET IS BELANGRIJK OM ALS MERK UNIEK TE ZIJN QUA UITSTRALING EN BEELDEN. EEN VEEL VOORKOMEND PROBLEEM IS DAT VEEL BEDRIJVEN WEL EEN AANTAL MOOIE CAMPAGNE BEELDEN HEBBEN, ECHTER OM DE DAGELIJKSE POSTS TE KUNNEN MAKEN IS ER NIET GENOEG ANDERE CONTENT AANWEZIG.

LET’S CREATE PRODUCTIONS KAN HELPEN BIJ HET CREËREN VAN DEZE CONTENT, WIJ ZORGEN DAT DE BEELDEN AANSLUITEN BIJ DE REEDS GEMAAKTE CAMPAGNES EN DE HUISSTIJL VAN HET MERK.

EYEWISH

Voor Eyewish Opticiens is er social media content geschoten voor de periode april t/m augustus 2019. Let’s Create Productions heeft de passende influencers samengebracht met het merk, de beelden zijn geschoten in Algarve, Portugal.

AMSTERDAM HERITAGE

In de pittoreske straten van Marrakesh hebben we de gehele collectie riemen en tassen gefotografeerd voor kwartaal 1 & 2 2020. De nieuwe collectie gaan we binnenkort schieten in Zuid-Spanje.

HUNKEMÖLLER

In samenwerking met Hunkemöller zijn er social media beelden gemaakt tijdens het bekende en magische golden hour in de woestijn van Marokko. Binnenkort meer beelden online.

BREATHTAKING PHOTOS

A SELECTION OF OUR WORK

MEER DAN ALLEEN FOTO’S MAKEN

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

SOCIAL MEDIA BEHEER VERGT VEEL TIJD, HET IS BIJNA EEN DAGTAAK TE NOEMEN TEGENWOORDIG! VEEL BEDRIJVEN HEBBEN DAAR INTERN GEEN RUIMTE OF TIJD VOOR EN BESTEDEN DIT LIEVER UIT. HET TEAM VAN LET’S CREATE WERKT SAMEN MET INFLUENCERS EN SOCIAL MEDIA EXPERTS IN-HOUSE EN KUNNEN U DAARMEE VEEL WERK UIT HANDEN NEMEN. HET DESIGN EN DE JAARPLANNING GAAT UITERAARD IN OVERLEG MET HET MARKETING TEAM VAN HET MERK.