#TEAM

TWO GIRLS ON A MISSION

HELPING BRANDS TO CREATE AMAZING CONTENT

TWEE MODELLEN DIE ELKAAR ONTMOETEN OP EEN VLUCHT VAN BARCELONA NAAR AMSTERDAM. NOOR MET EEN MARKETING & MANAGEMENT ACHTERGROND EN MARIT ALS PROFESSIONEEL DANSERES MET EEN COACHING OPLEIDING. BEIDE ZIJN SINDS JONGE LEEFTIJD WERKZAAM ALS MODEL. AL DEZE ERVARING EN KENNIS HEBBEN ZE GEBUNDELD MET ALS RESULTAAT: LET’S CREATE PRODUCTIONS.

DE MANIER WAAROP CONSUMENTEN SHOPPEN IS DE AFGELOPEN JAREN AL FLINK VERANDERD. DIT ZORGT ERVOOR DAT ER BELEVING GECREËERD MOET WORDEN, VOORAL OP HET GEBIED VAN OUT OF THE BOX CONTENT OP SOCIAL MEDIA. DAARNAAST VALT OF STAAT ALLES MET EEN GOED TEAM. ER IS DOOR DE JAREN HEEN EEN ENORM NETWERK OPGEBOUWD VAN BETROUWBARE EN PROFESSIONELE CONNECTIES VAN:

MODELLEN, FOTOGRAFEN, STYLISTEN, MAKE-UP ARTISTS, HAAR STYLISTEN, ETC.

NOOR EN MARIT GAAN SAMEN MET DE KLANT OP ZOEK NAAR DE LOOK & FEEL VOOR THE NEXT NEEDED SHOT. WIJ BRAINSTORMEN MEE OVER:

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT, WEBSITE DESIGN, MARKETING CONCEPTEN, EVENTS, VIDEO’S VOOR IGTV EN YOUTUBE, ETC.
KORTOM BRANDING 2.0

MEET THE TEAMS

OF THE FORMER EDITIONS

Dit zijn de mensen die reeds prachtig beeldmateriaal hebben gecreëerd voor al onze klanten op locaties in Portugal, Marokko, maar ook binnen Nederland uiteraard. We werken met een vaste en betrouwbare groep aan fotografen, make-up en haarstylisten en modellen. Dus sommige van deze knappe koppen krijg je zeker vaker bij ons te zien!

#LETSCREATEPORTUGAL

#LETSCREATEMOROCCO

#LETSCREATESPAIN