Who

About the creators.

Noor de Boer en Marit Meure vormen samen in 2019 het bedrijf Let’s Create Productions. Ieder hebben ze altijd hun eigen bedrijf gerund met het idee dat een samenwerking af en toe voldoende zou zijn.
Na meerdere samenwerkingen, meetings en brainstorm sessies werd het duidelijk: deze twee hebben samen iets bijzonders. Samen op één lijn zitten, kritisch kunnen zijn, zelfde drijfveer en alles voor dit prachtige bedrijf over hebben. Er werd ons kritisch gevraagd waar wij het verschil in gaan maken. Eigenlijk is dat heel simpel: het complete plaatje is bij ons te vinden. Denk aan marketing, modellen, locaties, styling, visagie, fotografie, videografie, social media management en volledige producties waardoor we klanten kunnen ontzien.
Ons totaal kunnen verdiepen in een merk door deel te nemen aan de marketing vergaderingen zorgt ervoor dat de content zoveel meer waarde en diepgang krijgt.

Achtergrond

Een achtergond die hier en daar verschillend is geweest maar de wegen van de dames hebben zich uiteindelijk gekruist in dezelfde branche. Noor studeerde af in Londen met inmiddels een Master of Arts International Service Management op zak. Haar roots liggen in het mooie Friesland. Hier zie je nog steeds haar nuchtere en hardwerkende eigenschap in terug.

Marit studeert af aan de Institute for Performance Arts te Amsterdam en heeft daardoor van jongs af aan een gedisciplineerde instelling om de dans topsport bij te houden. Ze reist de hele wereld over, heeft van elk podium gebruik gemaakt en met verschillende artiesten samengewerkt.

Sneller dan gedacht:
Van model naar behind the scenes.

Noor & Marit hebben allebei 15 jaar als model gewerkt en weten als geen ander hoe de business voor en achter de schermen in elkaar steekt.
Op een vlucht van Barcelona naar Amsterdam met net een show achter de rug voor Hunkemöller kruizen hun wegen voor het eerst. Een zakelijke kijk op de branche blijkt gelijk een raakvlak te zijn.

Na vijftien jaar op de voorgrond te zijn geweest werd het tijd alles ‘achter de schermen’ on fleek te hebben. Let’s Create Productions was hierdoor sneller een feit dan dat we zelf door hadden.

Team uitbreiding

In 2020 mocht Let’s Create Productions Barbara Tijssen aan het team toevoegen als Marketing & Social Media Junior. Ze heeft veel ervaring opgedaan bij het Nederlandse mode merk AAIKO. Barbara is een alleskunner betreft marketing en socials. Ze is creatief, organisatorisch en heeft geweldig gevoel voor stijl. Daarmee voegt ze een heerlijke dosis generatie Z aan het team toe!

Maar, genoeg over ons! Wat heb jij ons te vertellen? Laten we samen gaan kijken of er een mooie samenwerking op ons staat te wachten…