Who

About the creators.

Noor de Boer en Marit Meure vormen samen in 2019 het bedrijf Let’s Create Productions. Ieder hebben ze altijd hun eigen bedrijf gerund met het idee dat een samenwerking af en toe voldoende zou zijn.
Na meerdere samenwerkingen, meetings en brainstorm sessies werd het duidelijk: deze twee hebben samen iets bijzonders. Samen op één lijn zitten, kritisch kunnen zijn, een passie voor creativiteit en alles voor dit prachtige bedrijf over hebben. Er werd ons kritisch gevraagd waar wij het verschil in gaan maken. Eigenlijk is dat heel simpel: het complete plaatje is bij ons te vinden. Denk aan marketing, een eigen modellen agency, locatie management, styling, visagie, fotografie, videografie, social media management en volledige producties waardoor we klanten kunnen ontzien.
Ons totaal kunnen verdiepen in een merk door deel te nemen aan marketing meetings zorgt ervoor dat de content zó veel meer waarde en diepgang krijgt.

Achtergrond

Noor studeerde af in Londen met inmiddels een Master of Arts International Service Management met Marketing specialisatie op zak. Haar roots liggen in het mooie Friesland. Hier zie je nog steeds haar nuchtere en hardwerkende eigenschap in terug.

Marit studeert af aan de Institute for Performance Arts te Amsterdam en heeft daardoor van jongs af aan een gedisciplineerde instelling om de dans topsport bij te houden. Ze reisde de hele wereld over, heeft van elk podium gebruik gemaakt en met verschillende artiesten samengewerkt.

Van voor de camera naar behind the scenes

Noor & Marit hebben allebei zo’n 15 jaar als model gewerkt en weten als geen ander hoe de business voor en achter de schermen in elkaar steekt.
Op een vlucht van Barcelona naar Amsterdam met net een show achter de rug voor Hunkemöller kruizen hun wegen voor het eerst. Een zakelijke kijk op de branche blijkt gelijk een raakvlak te zijn.

Na vijftien jaar op de voorgrond te zijn geweest werd het tijd alles ‘achter de schermen’ on fleek te hebben. Let’s Create Productions was hierdoor sneller een feit dan dat we zelf door hadden.