Productie van fashion shows & events. Van complete organisatie, coördinatie tot presentatie.


Lets Create Productions brengt met een multidisciplinair en enthousiast team jullie wensen samen in één unieke live experience. Wij verbinden alle partijen en regelen alles vóór, tijdens en na het evenement.

Wij organiseerden de modeshows tijdens de Libelle Zomerweek 2022, van styling tot choreografie, modelkeuzes en total concept. Achter de schermen hadden wij een productie team rondlopen die er voor zorgde dat alles vlekkeloos is verlopen tijdens dit 7-daagse evenement.

Wij hebben reeds de organisatie op ons mogen nemen voor Konijnendijk Mode, 050 Mode Groningen, Margriet Winterfair maar verzorgen ook de shows tijdens diverse bruidsbeurzen door heel Europa voor merken als Enzoani, Mori Lee & Ladybird.


Wij zijn betrokken vanaf het moment van conceptontwikkeling tot en met perfectie in uitvoering in alle soorten en maten. Te boeken als een full service agency maar we kunnen met een bestaand team ook aanvullen en bijspringen waar nodig.

Bij een groot evenement hoort natuurlijk ook entertainment. Denk hierbij aan streetacts, aerial en hoepel acts, dansers & DJ's, steltenlopers maar ook wall performances, skategirls en hostessen. Alles kan geheel in de stijl van het evenement worden gekleed. Hiermee wordt er voor het publiek veel meer beleving gecreëerd.