Magical

Travel shoots.

Let’s Create Productions is eigenlijk ontstaan door onze liefde voor reizen; het ontdekken van de mooiste plekken, mooi werk leveren en dit vervolgens toegankelijk maken voor zowel kleine als grote merken en het liefst hierbij op een duurzame manier. De start van een editie begint met de inschrijving van diverse merken. Wij laten van te voren weten waar de reis naar toe gaat. Vaste klanten hebben vaak een streepje voor omdat we samen met hun de jaarlijkse marketing kalender bespreken en hierop onze reizen kunnen afstemmen.

Door meerdere merken mee te nemen naar het buitenland worden de reis- en verblijfkosten onder de participerende merken verdeeld en is het shooten van campagne beelden op de meest prachtige locaties wereldwijd helemaal niet meer zo onbereikbaar. Het team bestaat altijd uit een diverse groep professionele modellen, een visagiste, styliste, fotograaf en videografen, en daarnaast uiteraard nog het productieteam.

De klant bepaald zelf welk model, welke locatie en samen bespreking we het moodboard & brandbook door. Per editie worden er geen concurrerende merken meegenomen zodat de identiteit van het merk bewaard kan worden. Wij werken met pakketten die volledig naar keuze uitgebouwd kunnen worden. Zo creëren we een samenwerking die jullie handvaten geeft, ontzorgt maar wel het gevoel heeft de touwtjes in handen te hebben.

We live in a wonderful world that is full of beauty, charm, and adventure for your brand.