What

Bereik doelgroepen die in de stemming zijn om te ontdekken.

De manier waarop consumenten shoppen is de afgelopen jaren al flink veranderd. Dit zorgt ervoor dat er beleving gecreëerd moet worden, vooral op het gebied van out of the box content op social media. Het is belangrijk om als merk uniek te zijn qua uitstraling en beelden. Een veel voorkomend probleem is dat veel bedrijven een aantal mooie campagne beelden hebben echter om de dagelijkse posts te kunnen maken is er niet genoeg andere content aanwezig.

Speel in op het moment

Ons team kan helpen bij het creëren van deze content, denk hierbij aan posts, stories, reels en IGTV fragmenten. Wij zorgen dat de beelden aansluiten bij de reeds gemaakte campagnes en de huisstijl van het merk.

Let's travel

Doordat wij bekend staan om de vele reizen die wij maken kunnen jouw social media foto’s op een ‘eenvoudige’ manier een upgrade krijgen.


Korte video, groot podium.

Instagram Reels zijn een creatieve manier van video content. Het is eigenlijk ongelofelijk dat een app op je telefoon je zulke vergaande video editing aan mogelijkheden kan bieden. Het is Instagram’s antwoord op TikTok’s succes.
First things first: Een goede Insta Reel vertelt een verhaal waarbij het altijd draait om de combinatie van muziek en beeld. Of audio en beeld: sommige creators nemen gewoon hun eigen stem op als audio. Het maken van reels lijkt simpel, maar onderschat dit niet. Het bedenken van een script, de voorbereidingstijd, de styling en het achteraf editen van de video kost tijd en kennis.

Maar als je de slag dan toch te pakken hebt is het maken van reels verslavend. Wat het oplevert aan views, likes en comments is vaak vele male groter dan een simpele post op je feed.

 

Bekijk onze reels op instagram