Afgaande op de titel van deze blog denk je gelijk aan een mooie citytrip. Maar we hebben zowel geshoot in het stadscentrum als op en romdom het Como meer in Italië.

Voor Maison de Paris hebben we gebruikt gemaakt van de sfeervolle straten van Milaan. Maison de Paris is een sustainable jeans merk met een fijne pasvorm. De broeken bestaan voor 40% uit gerecycled plastic. Het is goed om te zien dat er verschuivingen plaatsvinden binnen de fashion industrie voor meer sustainability. Dit moest zich ook uiten in de styling, om het juiste plaatje te creëren combineerden we de jeans met diverse boots, hoeden en tops in natuurlijke tinten. Niet alleen de styling maar ook de juiste props zorgen voor een totaal sfeerbeeld. Denk hierbij aan een coffee to go, a newspaper, en die leuke gekleurde vespa. Overal wordt aan gedacht qua setstyling zodat het plaatje helemaal klopt.

 

Twinlife hebben we zowel geschoten in het centrum van Milaan als de omgeving rondom het Lago di Como aangezien het merk staat voor mannen die wel van een avontuur houden! Het huren van een sloep en het varen over het oh zo bekende Como meer in combinatie met een golden hour was magisch te noemen. Voor deze campagne hebben we zowel foto als videocontent geschoten.
Op de tweede dag dat we gingen shooten voor Twinlife zijn we de stad in getrokken. We hebben gebruik gemaakt van de nu nog karakteristieke trammetjes in de stad. Het plein Piazza del Duomo is the place to be in Milaan. Historie en het bruisende stadsleven komt hier samen. Deze sfeer wilden we graag vastleggen en vergeet vooral niet, men like food! De beste pizza in town mocht daarom niet ontbreken op beeld, we hebben de modellen dan ook niet horen klagen.

We hebben de laatste dag mogen afkoelen met 24 ICE! Met 27 graden en een villa met zwembad hadden we de juiste locatie te pakken voor deze cocktail ijsjes. 24 ice staat voor fun, party en friends! Turn up the music, gooi de BBQ maar, blaas de inflatables maar vol lucht en let the party begin. Styling is volledig door ons afgestemd op het kleurrijke, zomerse party gevoel wat we wilden neerzetten. Een mooi voorbeeld waar shootlocatie management, branding, styling en keuze van modellen bij elkaar komt.