Het is alweer onze 7e editie sinds wij dit avontuur begonnen zijn en wat vliegt de tijd voorbij. Frankrijk in Coronatijd, the show had to go on want het is voor veel bedrijven in een tijd als deze waarin alle aankopen online worden gedaan erg belangrijk goede content te hebben waarmee je kunt opvallen. Door de Corona was het nog behoorlijk lastig om ver vooraf te besluiten waar de editie deze keer kon plaatsvinden. De eerste keuzes lagen bij Italië en Spanje, maar kort nadat we zagen dat het weer toch niet zo zonnig zou zijn en de maatregelen werden aangescherpt, besloten wij om naar het prachtige Excideuil in Frankrijk te gaan.
De reis begon op 28 februari 2021 waar we vanuit Breda met drie auto’s volgeladen deze trip begonnen. De eerste dag stond Liefmans bier op het programma. Voor deze commerciële shoot werden zowel foto- als videobeelden gemaakt. De uiteenlopende locaties van het sportveld tot het zitten bij het kampvuur, kwamen in vier scenes allemaal terug tot één samenhangend verhaal.

The next day it was
time for some fashion

Dag twee. De enige dag waar we niet voor drankmerken, maar voor kledingmerken gingen shooten. Vandaag stonden de shoots voor de merken Maison de Paris en Twinlife op het programma. Waar wij voor Maison de Paris in het prachtige stadje, waar de bloesems volop in bloei waren, geschoten hebben zijn wij voor Twinlife naar een waterval gereden om toffe beelden te maken.

Voor dag drie stonden de cocktail ijsjes van het merk 24ICE op de planning. De opdracht voor deze shoot was om het oude imago kwijt te raken en vernieuwende content te creëren. Met gebruik van de juiste styling met felle kleuren en het gebruik van exclusieve zonnebrillen in combinatie met de funky achtergronden in het stadje, zijn de nieuwe beelden voor 24ICE een succes geworden!

Final shootday:
Vedett bier on the menu

Dag vier stond in het teken van het biermerk Vedett. De foto content welke deze dag is geproduceerd is gemaakt voor gebruik voor de Chinese markt. Voor de Chinese markt gelden andere regels qua drank advertising als dat we die in Nederland kennen, zo mag er bijvoorbeeld niet actief gedronken worden, mag het bier niet uit de koelkast worden gehaald (men drinkt het namelijk op kamertemperatuur) en moest de styling een mooie mix vormen tussen Europese looks het ‘Filla gevoel’.

Voor deze shoot volgen we een groep vrienden die aan het genieten zijn van hun weekje welverdiende vakantie, weg van het strenge oog van hun ouders.