Finally! We mochten weer naar de bergen en de sneeuw. Een winter editie blijft toch altijd speciaal. We mochten de eerste dag de ski resort campagne fotograferen voor Scapino. Ons modellen team bestond uit een echt gezin waardoor de campagne de juiste uitstraling kreeg. Wij hebben veel ervaring met kids modellen en weten als geen ander hoe belangrijk vertrouwen en een fijne sfeer is op de set. Hierbij waren extra skills als skiën een must. Naast de modellen was het backstage team belangrijker dan ooit! Uithoudingsvermogen en oplettendheid voor een winter campagne vraagt op een dag meer dan een normale campagne in de zon. We hebben deze campagne in 2 dagen opgesplitst om het voor de kinderen zo aangenaam mogelijk te maken. Onze beelden waren door heel Nederland in de etalage te bewonderen.

 

Voor shoot nummer 2 hebben wij een nieuw modellen team laten over komen want we mochten de wintercampagne fotograferen en filmen voor Liefmans. Opnieuw trokken wij de bergen en sneeuw in voor dat ultieme wintersport gevoel. Een golden hour moment met een biertje op de top van de ijsberg is een gevoel waar iedereen naar verlangt na een dagje skiën of boarden. Aan het einde van de dag hebben we een tweede setting gecreëerd in onze villa. Borrelen met een knisperend open haardje op de achtergrond met je beste vrienden om je heen. Food & beverage fotografie is een facet waar we inmiddels ook in zijn gespecialiseerd. Samen met een foodstylist werken we het concept qua styling van te voren uit. We hebben qua foodstyling gewerkt met de lokaal te verkrijgen lekkernijen voor het ultieme wintersport gevoel.

Voor Twinlife mochten wij de knitwear FW21 collectie fotograferen en filmen. Dit hebben wij in het prachtige natuurgebied Sigmund Thunn Klam mogen doen. De Sigmund Thun Klamm is een indrukwekkend natuurspektakel. Een gebied vol rosten, kloven en watervallen. Precies het stukje avontuur waar Twinlife voor staat.

Maison de Paris was het merk waar we de week mee afsloten. Zoals voor iedere shoot verzorgen wij voor dit merk de styling welke past bij de omgeving maar ook binnen het sustainable concept waar ze voor staan. Een paar snowboots en winterse accessoires mochten dus niet ontbreken. Deze shoot moest een aanvulling qua vernieuwing zijn op de reeds bestaande content die er al lag. We hebben gekozen voor de skiliften als backdrop, het was een beetje passen en meten maar dat is van de beelden niet af te zien.