Sankt Anton am Arlberg (Oostenrijk), dé uitgelezen locatie om een week lang Kerstcommercials en December campagnes te fotograferen!
Het meest uitdagende en tegelijkertijd het leukste aan ons werk is het zoeken van een locatie welke bij alle merken past. Zo zochten we voor deze winterse shoot een locatie mét sneeuw, zonder sneeuw, een blauw gekleurd meer te midden van het Alpengebergte én een luxe villa.
De locatie is echter nog maar het begin. Alles – van concept, merkstrategie, styling en type fotografie – moet één geheel vormen.

Magic happens
when things come together

We startten de week met Healing Alps. Dit merk bestaat uit vegan schoonheidsproducten zoals shampoo, douchegel en etherische oliën. Deze producten zijn 100 procent natuurlijk en het merk vindt haar oorsprong in de Oostenrijkse Alpen. Het helende gevoel van de Alpenlucht moest centraal staan in deze shoot. De locatie die we hiervoor hebben opgezocht was een prachtig blauw/groen bergmeer te midden van de robuuste bergen eromheen. Ons model Miranda heeft ervaring met yoga en we hebben dit gegeven gebruikt om op die manier het ‘zijn in de natuur’ vorm te geven.

We are here to create
things we wished existed

De volgende dag mochten we aan de slag voor Amsterdam Heritage. Wij hebben tot veel content mogen maken voor dit merk en ze hebben in een korte tijd een mooie groei doorgemaakt! Van puur offline verkoop naar online tiktoks en reels en ook qua producten is er sinds kort een nieuwe lijn op de markt gebracht; een volledige collectie van sjaals en mutsen. Wij hebben met veel plezier de wintercollectie mogen fotograferen in de sneeuw met een diverse groep aan modellen.

Marc Inbane ging mee op reis speciaal voor hun kerst campagne. Dit luxe cosmetica en lifestyle merk is mede groot geworden door het succes van hun tanning producten. We hebben onze villa voor deze – en de andere klanten – volledig afgestyled in kerst sferen. Niks is te gek, een volledig gevulde kerstboom ging mee in onze bedrijfsbus, een huis vol kerst cadeaus en verlichting zorgde voor de juiste setting.

Op dag vier mochten we beginnen aan Liefmans! Eindelijk konden we gebruik maken van ons prachtige uitzicht op het terras. Een uitzicht op een uitgestrekt robuust berggebied met sneeuw bedekte toppen.
Voor een merk als Liefmans is een food stylist essentieel. Niet alleen voor het inschenken van het perfecte biertje maar ook voor het creëren van de juiste – in dit geval huiselijke – setting met de juiste hapjes voor bij het biertje! Er werd zowel foto als videomateriaal aan deliverables afgeleverd aan de klant. Het videomateriaal werd voorzien van 3D animatie in de vorm van ijsblokken.

We sluiten de week af met een bijzondere dag! We hebben altijd een extra dag ingepland voor eventuele vertragingen mede door bijvoorbeeld weersveranderingen. Dit was gelukkig niet aan de orde en het gehele team heeft dan ook kunnen genieten van een witte piste, een wandeling naar boven, een biertje in de zon en als afsluiter een gezellig diner!