Oui, oui, Paris! Dé allermooiste stad van Europa, al zeggen wij het zelf. De stad met oneindig veel kleine straatjes, prachtig gedecoreerde oude klassieke gebouwen, romantische parkjes en ga zo maar door. Het was bijna een uitdaging om te kiezen op welke locatie je gaat shooten in zo’n stad omdat er zo veel mooie en passende locaties zijn. Tijdens deze editie mochten we shooten voor Buddha to Buddha USA, Amsterdam Heritage, Thousand Manners, MAG Creative footwear, Rebelz en Your Fashion Secret.

Dear Paris, just wait for us,
we're going to meet soon again!

Voor onze eerste dag in Parijs startten we met Buddha to Buddha. Deze dag stond zowel voor hun fotografie als videografie op de planning. Het énige voordeel aan Corona is dat toeristenattracties als het Louvre en het plein rondom het Louvre compleet verlaten zijn. Een prachtig decor om te shooten dus. Door deze locatie te combineren met in de basis veel nude kleuren als styling kwamen de sieraden mooi tot hun recht.

Creating brand reality
in the city of love

De tweede dag stond in het teken van het combineren van een drietal merken; Rebelz, Thousand Manners & Your Fashion Secret. Soms is een hele dag niet nodig voor een klant en kunnen we door de kosten te delen met de klanten een mooie combinatie prijs maken.

Rebelz is een kledingmerk die zich onderscheidt doordat ze elke maand een nieuwe collectie presenteren. Naast dat wij alle lookbooks voor hun shooten in Nederland worden er van een aantal favoriete looks ook sfeerbeelden gemaakt.
Hiervoor zijn we afgereisd naar Jardin des Tuileries (of Tuin van de Tuilerieën). Dit is een park in het centrum van Parijs. Net als hun collectie mogen de foto’s energiek en vooral veel fun uitstralen!

Voor het merk Thousand Manners waren de prachtige – en in Corona tijd vrij lege – straten van Parijs de perfecte locatie. De collectie bestaat onder andere uit merken als Josh V en Ibana. Alles draait om de vrouw die zelfvertrouwen uitstraalt en bewust kiest om de mooiste mode merken te dragen passend bij het seizoen.

Het merk Your Fashion Secret heb je vast eerder voorbij zien komen tijdens één van onze eerdere reizen. Mooi om te zien dat ook deze klant heeft kunnen uitbreiden met een nieuwe productlijn! Your fashion secret bestaat voornamelijk uit haar accessoires en presenteerde met deze collectie hun nieuwe hoeden collectie.

De derde en vierde dag hebben we geshoot voor de bij ons bekende merken Amsterdam Heritage en MAG Creative Footwear. Beide merken zijn bekend met onze edities en laten volledig de regie aan ons over. Wat houdt dit precies in? We bespreken van te voren samen de deliverables – waar worden de beelden ingezet? – en de producten. Wij zorgen dat de juiste modellen worden geboekt, dat de styling wordt aangepast op de doelgroep en het product en er wordt een passende locatie bijgezocht.

Na deze drukke week in Parijs is het weer tijd om naar huis te keren. Bij thuiskomst ontvangen de klanten binnen 3 werkdagen alle beelden op een sheet en is aan hun de keuze welke beelden bewerkt worden afgeleverd en kunnen worden gaan ingezet.

Merci Paris! We will meet again 💫