In de koude donkere maanden begint het bij het team van Let’s Create (waarschijnlijk een herkenbaar fenomeen) weer extra te borrelen om de zon op te zoeken. Dit keer viel ons oog op Mallorca. We vertrokken in februari richting een aangenaam voorjaarszonnetje, een oude pittoreske binnenstad, witte stranden en een sfeervolle moderne villa met zwembad en boomgaard als uitzicht! Kortom alles wat we nodig hebben voor een succesvolle week!

Deliverables worden aangepast op marketing strategie & brandbook.

MAG Creative Footwear, eigenlijk zijn we hier inmiddels al kind aan huis. Onze eerste samenwerking begon in 2017. Wij creëren niet alleen losse content, een persoonlijke aanpak vinden we hierin erg belangrijk en met veel klanten – bijvoorbeeld MAG – hebben we een paar keer per jaar een brainstorm sessie,

om ons volledig te verdiepen in het merk, de marketing strategie voor het komende seizoen te bespreken en door te nemen wat wij daar aan deliverables zullen afleveren.

De tweede dag hebben we foto’s mogen maken voor zonnebrillen.com. voor zonnebrilmerken als Ray-Ban, Moschino, Versace, Burberry en Tommy Hilfiger. We konden hier ons uitleven op styling gebied en op de mooiste zonnige dag hebben we gebruik gemaakt van onze fancy swimming pool! Hierdoor hebben we een extra zomerse sfeer kunnen neerzetten en bijkomend voordeel was dat de modellen met een extra tan naar huis gingen.

Op de derde dag hebben we voor een nieuw merk Endorphine the Label mogen fotograferen. Stijlvol en vrouwelijk. Voor de eigenaresse een spannend moment om haar eerste collectie online te zien gaan en er als klant niet bij te zijn tijdens het shooten. Gelukkig was de content ‘precies wat ik in gedachte had toen ik het moodboard aan het team van Lets Create overhandigde’.

Onze laatste dag was alweer in zicht! We hadden voor deze dag twee shoots gepland staan. In de ochtend begonnen we met Maters & Co. De lekkerste honing die ook echt bestaat uit 100 procent honing (het schijnt dus dat de meeste honing die wij in een supermarkt kopen grotendeels gemaakt wordt uit suiker). Deze shoot bestond uit een ochtend van product- & foodfotografie. Voor de modellen een rustige opstart. In de middag hebben wij afgesloten voor het merk Soundlogic. Oordopjes, koptelefoons en speakers! De speaker hebben we als laatste bewaard. Dit shot moest een vriendengroep zijn in een party setting in de zon! Muziek aan, drankje in de hand, voetjes in het water. Je zou bijna vergeten dat we dit ‘werk’ noemen!