Twee week geleden zaten we nog op Mallorca, nu vliegen we al weer naar NL vanaf Ibiza.

We waren nog maar net terug van het zonnige Mallorca toen de voorbereidingen voor een week shooten op Ibiza al weer begonnen.Vanwege de vele aanmeldingen voor content op locatie na de winterperiode besloten we met een week tussenpauze weer op reis te gaan. Ibiza is een eiland waar veel vraag naar is! Je hebt hier een grote diversiteit aan mooie locaties; Ibiza stad, prachtige stranden en strandtentjes, Dalt Villa, de Ibiza Stonehenge.

De eerste twee dagen hebben wij de campagnebeelden geschoten voor Fashion New York – prachtige bruidsjurken en avondkleding. De eerste dag zijn we afgereisd naar het oude stadscentrum van Ibiza stad, Dalt Villa. Dit zorgde voor de nodige romantische sfeer passend bij de bruidsfotografie. Op de tweede dag zijn we afgereisd naar een van de grootste zonnewijzers ter wereld; de Ibiza Stonehenge. Een prachtig geheel van dertien monolieten, waarvan de hoogste is versierd met bladgoud. Het geheel heeft iets mythisch en robuust, hier hebben we de fellere en opvallende kleuren jurken geshoot. Tijdens het onder fotografen bekende golden hour zijn we richting de zee afgereisd om daar bij zonsondergang de laatste jurken te fotograferen.

Floris van Bommel - WOMEN

Na een welverdiende goede nacht stond de volgende dag Floris van Bommel op de planning. Een prachtig Nederlands merk, de shoot ‘begon’ voor ons in Brabant bij de fabriek waar de schoenen gemaakt worden. Iedereen kent natuurlijk de alombekende herenschoenen van dit merk echter ze hebben ook een prachtige schoenenlijn voor vrouwen. De ’20 zomercollectie kregen wij mee naar Ibiza.Als minimalistische look & feel voor deze locatie werden diverse strakke elementen bij onze villa gebruikt, een leeg zwembad met diverse hoogte verschillen, een strak wit balkon en een zwart houten deur. Zo kreeg deze shoot de juiste dynamiek waar het merk Floris van Bommel voor staat. Kracht.

Meer dan alleen content.

Een dag later gingen we shooten voor Van Schuppen Huidtherapie. Naast de fotografie op Ibiza en in de kliniek te Sneek verzorgen wij voor deze klant een totaalpakket aan marketing werkzaamheden; social media management, website design, bouw en onderhoud. Zeer speciaal om voor deze klant de shoot te mogen doen op zo’n prachtige locatie.

Het ging hier om een subtiele naaktshoot met de focus op mooie vrouwelijke vormen. Ook hier werd het lege zwembad voor gebruikt zodat er een serene witte backdrop ontstond.

Call it a night
HNGVR

Met het merk HNGVR sloten we de week af! Een after party formule boost in de vorm van een drankje. Dit shotje hoort hier helemaal thuis op het party island Ibiza! Hun slogan is dan ook: Born in Ibiza, made in Amsterdam. Een stoer en verjongend nieuw merk. De shoot mocht dan ook behoorlijk out of the box benaderd worden met een rebelse knipoog.

We hebben meerdere locaties hiervoor gebruikt zowel de ruige rotsen in de zee als de moderne villa met het wel bekende the-day-after-in-bed moment. Wat hebben we gelachen tijdens het maken van (te) gekke beelden. We hadden carte blanche gekregen dus konden geheel een eigen invulling aan de shoot geven.